Het grote verjaardagsboek

ISBN 97 890 2511 1113
Vanaf 5 jaar
Verschenen mei 2010

In dit boek komen verschillende verhalen over jarig zijn op originele wijze aan de orde, zoals uitkijken naar de verjaardag, het voorbereiden van een feestje, voor het eerst trakteren op school, maar ook de lastige kanten van jarig zijn: een cadeau dat tegenvalt, ziek zijn op je verjaardag, of op 1 april jarig zijn. De verhalen worden afgewisseld met versjes en doe-pagina’s: De feestfabriek. Mijn verhaal staat op blz. 26 t/m 32.

Een feestje dicht bij huis

Bij Isis thuis is er eigenlijk geen geld om verjaardagsfeestjes te vieren, maar dit jaar zeurt ze net zo lang door tot haar moeder het toch goed vindt. Kaartjes voor een circus, een zwembad of museum zitten er helaas niet in. Toch heeft de moeder van Isis iets bijzonders bedacht. Maar of de kinderen die uitgenodigd worden dat nou leuk vinden…