Eilanddans

Een vrolijk jeugdboek over een dansoptreden dat niet door dreigt te gaan nadat de juf haar knie bezeert. Zola en haar groepje gaan dansen, maar juf Imke kan niet meer meedoen. Gelukkig is er opa Otis die kan helpen. Hij leert het groepje de eilanddans en de voorstelling wordt een groot succes. In vriendelijke stijl geschreven. Met lieflijke zwart-wit illustraties. Uitgever vermeldt AVI E4/M5. Maaike Fluitsma (Delft, 1962) is schrijver en jeugdauteur. Ze schreef meerdere boeken. Vanaf ca. 7,5 jaar.

Lees en bekijk hier het eerste hoofdstuk

NBD

De vrolijke tekeningen zijn gemaakt door Hester van der Grift

Verkrijgbaar bij boekhandel en uitgeverij Kwintessens

Extra’s

Woordzoeker 18 woorden horizontaal en verticaal

Het drukken van Eilanddans

Eilanddans rolt van de band bij de drukkerij.